မင်္ဂလာပါ!

လှိုက်လှဲစွာကြိုဆိုပါသည်။ ယခု ပထမဆုံးအကြိမ် ရောက်ဖူးခြင်းဖြစ်ပါသလား? ဝင်ရောက် ဆွေးနွေး မေးမြန်းလိုပါလျှင် အောက်တွင်ဖော်ပြထားသော button များမှတဆင့် ဝင်ရောက် ဆွေးနွေးနိုင်သကဲ့သို့ အဖွဲ့ဝင်အသစ်အနေဖြင့်လည်း လျှောက်ထားနိုင်ပါတယ်။

MYSTERY ZILLION တွင် English သို့မဟုတ် Unicode ဖြင့်သာ အသုံးပြုခွင့်ရှိသည်။ ဇော်ဂျီ ၊ ဧရာ စသည်တို့ကို အသုံးပြုခွင့် မရှိ။ Unicode fonts များမှာ Mon3,Yunghkio, Myanamr3 စသည်များ အသုံးပြုနိုင်သည်။ Unicode Guide ကို ဒီမှာ Download ချပါ။ Zawgyi to Unicode Converter
Don't share ebook or software if nobody request. You can find free book websites on here. We are welcome for discussion or asking question instead.

fopen ပြသနာ

edited July 2008 in PHP
[PHP]<?php

$file="C:\\xampp\\htdocs\\test.php";
$fh=fopen($file,"r+");
echo $file."<br>";
$string=fread($fh,filesize($file));

echo $string;

?>

[/PHP]

test.php ကတော့
[PHP]
<?php
// Set flag that this is a parent file
define( '_JEXEC', 1 );

define('JPATH_BASE', dirname(__FILE__) );

define( 'DS', DIRECTORY_SEPARATOR );

require_once ( JPATH_BASE .DS.'includes'.DS.'defines.php' );
require_once ( JPATH_BASE .DS.'includes'.DS.'framework.php' );

JDEBUG ? $_PROFILER->mark( 'afterLoad' ) : null;

?>[/PHP]

ဒါပေမယ့် ထွက်လာတာကတော့
mark( 'afterLoad' ) : null; ?>
အစအဆုံး မထွက်လာဘူး.. အမှန်တိုင်းဆို test.php က <? ကနေ စပြီး ?> ဆုံးတဲ့အထိ ထွက်လာရမှာ.... ဘာဖြစ်လို့ပါလည်း.... :106:

မှတ်ချက်များ

  • edited July 2008 Moderators
    saturngod wrote: »
    ဒါပေမယ့် ထွက်လာတာကတော့
    mark( 'afterLoad' ) : null; ?>
    အစအဆုံး မထွက်လာဘူး.. အမှန်တိုင်းဆို test.php က <? ကနေ စပြီး ?> ဆုံးတဲ့အထိ ထွက်လာရမှာ.... ဘာဖြစ်လို့ပါလည်း.... :106:

    :D:D See the view source :D

    <? xxxxxxxxxxxxxxx -> is comment in html :D

    Regards,
    Mark
  • edited July 2008 Administrators
    ဟုတ်ပေသားပဲ... အစက လွယ်လွယ်လေးထင်နေတာ.. အခုမှ ထင်တာထက် ပိုခက်နေပြီ... php code ကိုပြန်ပြီး reverse လုပ်ပြီး ဖော်ရတာ မလွယ်ပါလား... Regular Expression နဲ့တင် မူးနေပြီ.... :(
Sign In or Register to comment.