မင်္ဂလာပါ!

လှိုက်လှဲစွာကြိုဆိုပါသည်။ ယခု ပထမဆုံးအကြိမ် ရောက်ဖူးခြင်းဖြစ်ပါသလား? ဝင်ရောက် ဆွေးနွေး မေးမြန်းလိုပါလျှင် အောက်တွင်ဖော်ပြထားသော button များမှတဆင့် ဝင်ရောက် ဆွေးနွေးနိုင်သကဲ့သို့ အဖွဲ့ဝင်အသစ်အနေဖြင့်လည်း လျှောက်ထားနိုင်ပါတယ်။

MYSTERY ZILLION တွင် English သို့မဟုတ် Unicode ဖြင့်သာ အသုံးပြုခွင့်ရှိသည်။ ဇော်ဂျီ ၊ ဧရာ စသည်တို့ကို အသုံးပြုခွင့် မရှိ။ Unicode fonts များမှာ Mon3,Yunghkio, Myanamr3 စသည်များ အသုံးပြုနိုင်သည်။ Unicode Guide ကို ဒီမှာ Download ချပါ။ Zawgyi to Unicode Converter
Don't share ebook or software if nobody request. You can find free book websites on here. We are welcome for discussion or asking question instead.

Free internet

124

မှတ်ချက်များ

  • edited July 2009 Moderators
    Danger Sai wrote: »
    SpeederXP v.1.80
    အင်ဖေါ်မေးရှင်း ဖြန့်ေ၀တဲ့အတွက် ကျေးဖူးပါ ရိန်းဂျားရေ အဲ ဒိန်းဂျားရေ။ (ကျား/မ မခွဲတတ်လို့။ စိုင်းဆိုပေမဲ့ တစ်ချို့က မစိုင်းတွေဖြစ်နေတတ်လို့ ကို-မ တတ်မခေါ်တာနော်)
    ကျနော် PC speedup Tools ဆိုတဲ့ Thread အောက်မှာ တင်ပေးထားပါတယ်။ ဗားရှင်း 2.32 ပါ။
  • edited July 2009 Moderators
    ကျနော်လည်း feedback တွေစောင့်နေလို့ကြာသွားတာတောင်းပန်ဘာတယ်။

    **********************************************
    1st feedback ပါ
    **********************************************
    ကျွန်တော်က MZ က member တစ်ယောက်ပါ။ Log in name က xxxxxxxxxx ပါ။ ပို့စ်တွေမရေးတတ်ပေမယ့် သူများရေးတဲ့ပို့စ်တွေဖတ်လေ့ရှိ ပါတယ်။ အခု အကိုတင်ထားတဲ့ Free Internet ဆိုတာလေးကို စိတ်၀င်စားလို့ပါ။ ကျွန်တော်က computer နဲ့ ပတ်သတ်တဲ့ profession ထဲကမဟုတ်တော့ သဘောပေါက်မလွယ်ဘူးဖြစ်နေတယ်။ အကိုပြောတဲ့ပစ္စည်းတွေ၀ယ်ပြီးရင် သုံးလို့ရပြီလားမသိဘူး။ ကျွန်တော့်သူငယ်ချင်းတစ်ယောက်ဆီမှာ laptop နဲ့ wi-fi connection
    တစ်ခုမိတယ်လို့ကြားဖူးတယ်။ သူပြောတာကတော့ outdoor unit က
    သူ့အိမ်နားမှာရှိလို့ရတာလို့ပြောပါတယ်။ အခုအကိုပြောတဲ့နည်းကကော outdoor
    unit တစ်ခုခုလိုမလားခင်ဗျာ။ ကျွန်တော့်အိမ်အနားမှာက wireless connection
    တပ်ထားတာမရှိလောက်ဘူးထင်လို့ပါ။ တကယ်လို့ သုံးလို့ရမယ်ဆိုရင်တော့
    ကျွန်တော်ပစ္စည်းတွေ ၀ယ်ပြီးစမ်းကြည့်လိုက်တော့မယ်။ နောက်ပိုင်း
    အကိုရှင်းပြထားတဲ့ထဲက software ပိုင်း (connection ဖမ်းပုံ) လေးတွေတော့
    လုပ်ကြည့်ပြီးမရတော့မှပဲ ထပ်မေးတော့မယ်နော်။
    ကျေးဇူးအများကြီးတင်ပါတယ်ခင်ဗျာ။
    ****************************************************
    Reply
    ****************************************************
    ဟုတ်ကဲ့ပါ

    outdoor unit တပ်ဆင်ဖို့မလိုပါဘူး။ wireless wifi-adapter (USB / G Type)
    ပဲလိုတာပါ။
    အသေချာဆုံးလုပ်မယ်ဆိုရင်တော့
    (၁) ကိုယ့်အနီးနား ၀န်ကျင် (100 မီတာလောက်)မှာ WIFI Area ရှိလားလေ့လာပါ။
    (WIFI ပါတဲ့ LAPTOP နဲ့ စစ်ဆေးကြည့်ရင် တွေ့နိုင်ပါတယ်)
    (၂) ရှိတယ်ဆိုရင်တော့ Extension Cable အရှည်ကြီး မလိုတော့ဘူးပေါ့
    (၃) မရှိရင်တော့ ပုံမှာကျနော်ပြထားတဲ့အတိုင်း လုပ်ပါ။ အခန့်မသင့်ရင်
    Found New Hardware လို့တက်ပါလိမ့်မယ်။ မစိုးရိမ်ပါနဲ့။ Found New
    Hardware ပြဿနာကို ဖြေရှင်းနည်း ထပ်ပေးပါ့မယ်။

    *****************************************************
    2nd Feedback
    *****************************************************
    ကျွန်တော် wifi adapter (USB) ကို MRS မှာ စျေးမေးကြည့်တော့ ၄ သောင်းကျော်လို့ပြောပါတယ်။ G Type ဟုတ်မဟုတ်တော့ မသိဘူးလို့ဘဲ ပြောပါတယ်။ ကျွန်တော်က ဖုန်းဆက်မေးတာဆိုတော့ ပစ္စည်းတော့မမြင်ရသေးဘူးပေါ့။ အဲဒီပေါ်မှာတော့
    ရေးထားမယ်ထင်ပါတယ်။ အကိုပြောတဲ့ wifi adapter က အဲဒီစျေးလောက်ရှိလားမသိဘူး။ စျေးနည်းနည်းကြီးတော့ မှား၀ယ်မိမှာစိုးလို့သေချာအောင် လှမ်းမေးတာပါ။ ခဏခဏလှမ်းမေးရတာ
    အားနာပါတယ်ဗျာ။ ကျွန်တော်က ပိုက်ဆံသိပ်မသုံးနိုင်တော့ ဒီတစ်ခုမှား၀ယ်မိရင် နောက်တစ်ခုထပ်မ၀ယ်နိုင်မှာစိုးလို့ပါ။
    ကျေးဇူးတင်ပါတယ်ဗျာ။
    ********************************************************
    Response
    ********************************************************

    ကျနော်၀ယ်နေကျ ဆိုင်တစ်ဆိုင် ကိုညွှန်းလိုက်မယ်နော်။
    ဗိုလ်အောင်ကျော်လမ်း၊ အပေါ်ဘလောက်က Matrix ဆိုတဲ့ဆိုင်လေးပါ။
    Linksys brand 108 Meter g type (USB case) တစ်ခု သုံးသောင်း ခွဲ၀န်းကျင်ပါ။
    သူ့ထက်သက်သာတာရှိပါသေးတယ် 25000 ၀န်းကျင်ပါ။ brand ကတော့မေ့သွားပြီ။
    မေးသာမေးပါ။ အားမနာပါနဲ့။ ချက်ခြင်းမဖြေနိူင်သေးခဲ့ရင်
    (၁) email မဖွင့်ဖြစ်သေးလို့
    (၂) Testing လုပ်ကြည့်နေသေးလို့
    အဲဒါတွေကြောင့် ကြန့်ကြာနိုင်တာမို့ သည်းခံပေးပါ။

    ကျနော်အနေနဲ့ မေးလာသမျှကို ပြန်လည် ဖြေကြားနိုင်ဖို့ လိုအပ်တဲ့ စာတွေ့
    လက်တွေ့တွေ ပြန်လည်လုပ်ရတာမျိုးရှိပါတယ်။ မေးရတာကို အားမနာပါနဲ့။ ကျနော်
    မတွေ့နိုင်တဲ့ error တွေရှိလာခဲ့ရင် ကျနော်လည်း ပညာတိုးပါတယ်။

    မေးခွန်းတို်င်းကို ကြိုဆိုလျှက်ပါခင်ဗျား။
    ********************************************************
    3 rd Feedback
    ********************************************************
    အကိုရေ
    ကျွန်တော် wifi-adapter တော့ ၀ယ်ပြီးပါပြီ။ အကိုပြောတဲ့ဆိုင်ကနေ အကိုပြောတဲ့ brand ကိုပဲ သုံးသောင်းခွဲနဲ့၀ယ်လိုက်တယ်။ adapter မှာထည့်ပေးလိုက်တဲ့ software နဲ့ network ရှာကြည့်တယ်။ အခု အိမ်ထဲမှာ ဒီအတိုင်းရှာတာတော့ မတွေ့ဘူးဗျ။ အကိုပြောသလို လုပ်ကြည့်လိုက်မယ်။ သိချင်တာလေးတွေရှိသေးလို့။
    (၁) ကျွန်တော့်အိမ်ပေါ်မှာ (၈)ပေ စလောင်းတစ်ခုရှိတယ်ဗျ။ အဲဒီကောင်ရဲ့အလယ်မှာ
    adapterထားပြီးဆင်ရင်ကောရမလားဗျ။ ဒါမှမဟုတ် ဇကာသတ်သတ်နဲ့ဆင်ရမလား။
    (၂) အကိုပြောတဲ့ PVC ပိုက်တို့၊ thermofit တို့က ဘယ်မှာ၀ယ်ရလဲမသိဘူး။ အဲဒါတွေမရှိရင်ကော ကြိုးဆက်ရာတွေမှာ ရေမ၀င်အောင်ကာပြီးသုံးရင် အဆင်ပြေမလားခင်ဗျ။
    (၃) Hardware ပိုင်းပြီးသွားရင် network ရှာတဲ့အခါ စလောင်းချိန်သလို ုိလှည့်ဒီလှည့်လုပ်ပြီးရှာရမှာလား၊ ဒါမှမဟုတ် တစ်နေရာတည်းမှာ အသေချိန်ထားလို့ရလားခင်ဗျ။

    ကျွန်တော်လိုအပ်တဲ့ ပစ္စည်းတွေ၀ယ်ပြီး လုပ်ကြည့်လိုက်ပါ့မယ်။ အကယ်၍မရရင် အကို့ကို ထပ်ပြောမယ်နော်။
    *********************************************************
    Response
    *********************************************************
    စလောင်းက ကြိုက်တာရွေးပါ။ အဓိက ကတော့ reflection ဖြစ်ဖို့ပါ။
    ရေမ၀င်အောင် ရယ်။ frequency အပြင်မထွက်အောင်ရယ်က အဓိကပါ။
    ရှာတဲ့အခါမှာတော့ ပညာပါတယ်ခင်ဗျ။
    ကိုမိုးကြီးယူဆသလို လှည့်ရှာယုံပါဘဲ။ နည်းနည်းတော့ စိတ်ရှည်ပါ။

    *********************************************************
    3rd feedback
    *********************************************************
    အကိုရေ... ကျွန်တော် အကိုပြောတဲ့အတိုင်း ပစ္စည်းတွေ အကုန်ဆင်ပြီးသွားပြီခင်ဗျ။
    အခု တပ်လိုက်တော့ Found New Hardware လို့ပဲပေါ်နေတယ်။ အဲဒါ ဘာဆက်လုပ်ရမလဲ။
    ပြီးတော့ ဒီ adapter နဲ့ ဘယ်လောက်အကွာအေ၀းအထိလှမ်းဆွဲလို့ရလဲ သိချင်လို့ပါ။
    ကျွန်တော့်သူငယ်ချင်းတစ်ယောက်လည်း လုပ်ချင်လို့တဲ့။ ဒါပေမယ့် သူ့အိမ်နားမှာ wireless တပ်ထားတဲ့သူ မရှိဘူးဖြစ်နေတယ်။ အဲဒါလေးရမရသိချင်လို့ပါ။
    Adapter က USB ကို တိုက်ရိုက်ထိုးရင် Hardware သိတယ်ဗျ။ Network cable ခံလိုက်မှ Unknown device ဖြစ်သွားတယ်။
    ရှင်းပေးပါဦးနော်။
    *********************************************************
    Response
    *********************************************************
    reply ပြန်တာနောက်ကျလို့တောင်းပန်ပါတယ်။ Found New Hardware Case
    ကိုပြောရရင် USB ဖွဲှုစည်းပုံကဘဲ စကြတာပေါ့နော။
    USB မှာ Pin 4 ခုပါတယ်။
    pin 1 = 0 V (GND)
    pin 2 = Data +
    pin 3 = Data -
    pin 4 = + 5V
    ဆိုပီးရှိပါတယ်။

    အဲမှာ pin 1 နဲ့ pin 4 က USB ကို on တဲ့အလုပ်ကို လုပ်ပါတယ်။ pin 2 နဲ့
    pin 3 ကတော့ Data input/output ကိုလုပ်ပါတယ်။ ကျနော်ထင်တယ် USB အတွက် Amp
    က 0.5 လောက်ပဲရှိမယ်။
    Motherboard ကနေ ထွက်တဲ့ Amp က နည်းတဲ့အတွက် cable length ကို limited ထားတာပါ။
    Cable Length က over limited ဖြစ်သွားရင် voltage ကတော့ပြည့်ပေမဲ့ Amp
    မပြည့်တော့ on/off မရတော့ဘူးပေါ့။
    သတ်မှတ် Limit ထက်ကျော်သုံးချင်ရင်တော့က on/off အတွက် power လိုပြီပေါ့။
    ဒီအထိရှင်းလားမသိဘူး။ ကျနော်က စာရိုက်နှေးတော့ ကြာတယ်။ ကဲဆက်ပါ့မယ်။
    လုပ်ပုံရဖို့ထက် Theory က ပိုအရေးကြီးတယ်ထင်လို့ရှင်းပြတာ
    ပါ။ ဒါမှ
    နောက်ပိုင်း Troubleshooting ကို ရမှာပေါ့။

    ဒီတော့ USB Cable မှာ ဘယ်ကြိုးက ဘာလုပ်တယ်ဆိုတာ သိမှရမှာပေါ့။
    USB cable ကိုခွာလိုက်ရင် ကြိုးမျှင် 4 ချောင်းတွေ့ရမယ်။ သုံးထားတဲ့အရောင်တွေက
    များသောအားဖြင့်က - pin 1 အတွက် အနက်
    pin 2 အတွက် ပြာနု/စိမ်းနု/အ၀ါ
    pin 3 အတွက် ပြာရင့်/စိမ်းရင့်/အဖြူ
    pin 4 အတွက် အနီ/ခရမ်း
    စတာတွေသုံးလေ့ရှိကြတယ်။

    အဲကြိုးမမှားဖို့အတွက်တော့ သေချာအောင်တိုင်းရမှာပေါ့ဗျာ။
    တိုင်းပုံတိုင်းနည်းက ဒီလိုဗျ (DV Volt /Multi Meter မီတာတော့ရှာထား
    ***ရေဒီယို/ကက်စက်ပြင်ဆိုင်မှာ
    သုံးတဲ့ဟာမျိုး***)
    Computer ကို ဖွင့် အဲဒီ့ USB Cable (ဖြတ်ထားပြီး) ကိုတပ်ပါ။
    USB ကြိုးမျှင် 4 ချောင်းမှာ အနက် (သို့) အဖြူ ကြိုးပါလားရှာ အဲနှစ်ခုထဲက
    တစ်ခုခုတော့ ပါတတ်တယ်။
    နှစ်ခုလုံးပါခဲ့ရင်လည်း မပူပါနဲ့။ အနက်ကသာ GND (- 0V) ပါ။
    အဲဒီ့ GND ကို Meter Tester အနက်နဲ့ထောက် (Meter Switch ကိုတော့ DC 10 V
    မှာထား) ကျန်ကြိူးတွေကို meter ထောက်တံ အနီနဲ့တစ်ချောင်းခြင်းလိုက်ထော
    က်။
    Data တွေနေရာမှာ Meter Pointer ကလှုပ်နေမယ်။ +5 V ကိုထောက်မိရင်
    ငြိမ်သွားမယ်။ 5 V ပြနေမယ်။
    5 V ပြတဲ့ ကြိုးအရောင်ကိုမှတ်။ UTP cable နဲ့ဆက်။ ဆက်တဲ့အခါလည်း
    မှတ်ထားနော်။ တဖက်မှာ နောက် USB တစ်ပိုင်းနဲ့ဆက်တဲ့အခါ ခုနက မှတ်ထားတဲ့
    0V နဲ့ +5V ကြိုးတွေကို 5V adapter ရဲ့ကြိုးကိုပါ ရောချိတ်ပေး။ + / -
    တော့မမှားစေနဲ့နော်။ ဒါဆိုရင် USB Adapter လေးတပ် Found New Hardware
    ပျောက်သွားဘီ။ ဟူး ........

    အဆင်မပြေတာရှိရင်။ မရှင်းတာရှိရင် မေးပါ။ အားမနာပါနဲ့။ မလုပ်တတ်ရင်
    TV/VCD ပြင်တဲ့လူတွေကို ဒီထဲကအတိုင်းမေးကြည့်ရင်ရပါတယ်။

    *********************************************************
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    ကဲရလောက်ပြီလားလို့ဘဲ။ မရရင် ကျနော့ဆီကို Feedback လေးတွေပို့ပေးကြပါ။ သေသေချာချာ ရှင်းပေးပါ့မယ်။

    တော်တော်ညောင်းသွားဘီ:((:((:((
  • edited July 2009 Moderators
    နောက်ထပ်၀င်တဲ့ Feedback လေးတွေပါ။
    **********************************************************
    4th FeedBack or Thanks
    **********************************************************
    ဟုတ်ကဲ့အကိုရေ... အခုလိုသေချာရှင်းပြပေးတဲ့အတွက် ကျေးဇူးအများကြီးတင်ပါတယ်။
    ဒါတွေလုပ်လိုက်ဆိုရင်လည်းရပေမယ့် အခုလို အသေးစိတ်ရှင်းပြပေးတော့
    ကျွန်တော်နားလည်သွားတာပေါ့။
    အဲဒီအတွက် တကယ် ကျေးဇူးတင်ပါတယ်ဗျာ။ ကျွန်တော်လည်း အသိပညာတိုးတာပေါ့။
    အကိုပြောသလို ကျွန်တော် လုပ်ကြည့်လိုက်ပါ့မယ်။

    **********************************************************
    5th FeedBack
    **********************************************************

    အကိုရေ... သေချာတွေးကြည့်တော့ မရှင်းတာလေးရှိလို့ သေချာအောင် မေးပါ့မယ်။

    (1) Computer ဘက်က 0V နဲ့ 5V နှစ်ချောင်းပူးပြီး adapter ဘက်က 5V
    နဲ့ဆက်... ပြီးတော့
    adapter ဘက်က 0V ကို ဒီအတိုင်းလွှတ်ထား... အဲဒီလိုလားမသိဘူး။
    +/- မမှားစေနဲ့ဆိုတာက adapter ဘက်က 5V နဲ့ 0V မှားဆက်မိမှာကိုပြောတာလား။
    တလွဲတွေ လုပ်မိမှာစိုးလို့။
    (2) ကျွန်တော့ UTP က မီတာ ၃၀ နဲ့ဆက်ထားတာဗျ။ ကျွန်တော့ အိမ်က
    ဘေးပတ်၀န်းကျင်ကအိမ်တွေထက် တော်တော်လေးမြေနိမ့်နေလို့ GSM တောင် သိပ်မမိဘူး။
    တော်ကြာ မမိရင် ခေါင်မိုးနားအထိတက်ရင်တက်ရအောင် ပို၀ယ်ထားလိုက်တာ။ အဲဒါ
    အရှည်နည်းနည်း ဖြတ်ပစ်ဖို့လိုမလားမသိဘူး။ အကိုက မီတာ ၂၀ ပဲပြောထားလို့။

    **********************************************************
    Response
    **********************************************************

    ဟုတ်ကဲ့ ပိုရှင်းအောင် ပုံလေးပါပို့လိုက်ပါတယ်။
    File?id=dggcq72x_53fzc75t62_b
  • edited July 2009 Registered Users
    zelpha wrote: »
    princeakarit ရေကျနော့်လဲလိုချင်ပါတယ်ဗျာ hack ချင်တာထက် နည်းပညာတခုအနေနဲ့ လေ့လာချင်တာပါ၊ ကျနော့် mail ကတော့ [email protected] ပါ
    ကျေးဇူးတင်စွာနဲ့ စောင့်မျော်နေပါမယ်:d:77:


    အစ်ကိုရေ ကျွန်တော်လဲ လိုချင်ပါတယ်ဗျာ....ကျွန်တော်လဲ နည်းပညာ တစ်ခုအနေနဲ ့လေ့လာချင်လို ့ပါ...
    မေးလ်က bulejiby[at]gmail.com ပါ.. ကျေးဇူးပါဗျာ...:)
  • edited July 2009 Moderators
    aquarius wrote: »
    အစ်ကိုရေ ကျွန်တော်လဲ လိုချင်ပါတယ်ဗျာ....ကျွန်တော်လဲ နည်းပညာ တစ်ခုအနေနဲ ့လေ့လာချင်လို ့ပါ...
    မေးလ်က bulejiby[at]gmail.com ပါ.. ကျေးဇူးပါဗျာ...:)

    ဘာတွေတောင်းကြတာလဲဟင်! တိတိကျကျလေးပြောပါလားခင်ဗျာ။ ဘာပေးရမှာဘာလိမ့်နော်။ :105:
  • edited July 2009 Registered Users
    ဘာတွေတောင်းကြတာလဲဟင်! တိတိကျကျလေးပြောပါလားခင်ဗျာ။ ဘာပေးရမှာဘာလိမ့်နော်။ :105:

    sorry အစ်ကို လောသွားတယ် :D

    GSM Clone ....အကြောင်းလေးကိုသိချင်တာပါ...:77:
  • edited July 2009 Moderators
    aquarius wrote: »
    sorry အစ်ကို လောသွားတယ် :D

    GSM Clone ....အကြောင်းလေးကိုသိချင်တာပါ...:77:

    GSM Clone ကို အစအဆုံး update လုပ်ပါ့မယ်။ :65::65:
  • edited July 2009 Registered Users
    အဲ့........:O
    ပုံနဲ့ဆိုရင်တော့ နည်းနည်းကြာဦးမယ်ဗျ။:D
    ဒီလိုလုပ်။:39:
    ကျနော် MS word နဲ့ လုပ်လိုက်မယ် ပြီးရင်ပို့ပေးမယ်။:65:
    gmail invite လုပ်လိုက်ပေါ့။:68:
    အစ်ကိုကျွန်တော်ကိုလဲ usb ပြင််နည်လေ mail နဲsend ပေနော်:D
  • edited July 2009 Registered Users
    zelpha wrote: »
    princeakarit ရေကျနော့်လဲလိုချင်ပါတယ်ဗျာ hack ချင်တာထက် နည်းပညာတခုအနေနဲ့ လေ့လာချင်တာပါ၊ ကျနော့် mail ကတော့ [email protected] ပါ
    ကျေးဇူးတင်စွာနဲ့ စောင့်မျော်နေပါမယ်:d:77:
    Dear,
    Brother
    Me 2 ,I want .
    I g mail [email protected]
  • edited July 2009 Registered Users
    ၀ါးဟားဟားမှာဘာဘဲ :36:
    Avast ကိုတော့ ifile မှာတင်ပေးမယ် \:D/
    ကျနောသုံးနေတာ kaspersky total space security ပါ (Server Version) :113:
    ကိုယ်သုံးနေကျကိုဘဲ ကိုယ်ကျွမ်းကျင်တာမို့ ဘယ်ဟာကိုမှ မရည်ညွှန်းလိုပါခင်ဗျာ။
    အကောင်းဆုံးအနေအထားကတော့ ကိုယ်ကိုကိုယ် ဆင်ခြင်ဖို့ပဲလို့ထင်ပါတယ်။
    ဘယ်လောက်ကောင်းတဲ့ Anti-virus ကိုသုံးသုံး မဆင်ခြင်ဘဲနေမယ်၊ ဂရုမစိုက်ဘဲနေမယ်ဆိုရင်တော့ သွားမှာပါဘဲ။:105:

    ကျနောက မင်:မင်း ဝင်းထဲမှာဗျ...
    ဟုတ်ကဲ့ သရဖူ ကြီ: ဆောင်းပြီး ဘီယာသောက်နေ တဲ့သူတွေ.ရင်နှုတ်ဆက်ပါ့မယ်..:D:D:D:D

    avast အတွတ်ကျေးဇူးပါ
  • edited July 2009 Registered Users
    USB ဆိုတာ USB flash drive တွေကိုပြောတာလားဟင်။ သား8GB stickပျက်သွားလို ့ပြင်နည်းသိချင်ပါတယ်။
    ကျွန်တော် usb detect တော့သိပါတယ်။ file copy လုပ်။ stick ကိုဖြုတ်။ stick ကိုပြန်တပ်ကြည့်ရင် file တွေက error တွေတက်နေပါတယ်။ virus ကြောင့်မဟုတ်တာသေချာပါတယ်။ ဘယ်လိုပြင်ရမယ်ဆိုတာပြောပြစေချင်ပါတယ်။
  • edited July 2009 Registered Users
    ဟုတ်ကဲ့ပို့လိုက်ပါမယ်။ စမ်းသပ်ပြီးရင်လဲ အဖြေလေးတွေကို reply ဘဲဖြစ်ဖြစ်၊ Complain ဘဲဖြစ်ဖြစ် ဒီနေရာမှာ ပြန်ရေးပေးကြပါလို့ တောင်းဆိုပါတယ်။ :68:

    ကျွန်တော့် ဆီလည်းပို့လိုက်ပါအုံးအကို [email protected]
  • edited July 2009 Moderators
    ကျနော် Create လုပ်ထားတဲ့ Portable Freedom လေးပါ။
    ဒီမှာယူပါ။
  • edited July 2009 Moderators
  • edited July 2009 Moderators
    java ရဲ့ jar ကနေ exe ပြောင်းချင်သူတွေအတွက်ပါ။
    ဒီမှာယူလိုက်။ ifile က အဆင်မပြေဘူးလို့ကြားတယ်ဗျ။ မရရင်ပြန်ပြောကြပါနော။
  • edited August 2009 Registered Users
    သယ်ယင်းတို့ရေ

    rapidshare ကနေ download ဆွဲလို့ရတဲ့နည်းလေးဗျ။
    ကျနော်တော့ တကယ်ရနေတယ် :)
    Mozilla FireFox နဲ့ဖွင့်ပါတယ်။
    Internet Download Manager (Portable) လေးနဲ့ link လုပ်ထားပါတယ်။
    IP address ကို Hide လုပ်တဲ့ Program လေးသုံးထားပါတယ်။
    Firewall off ထာပါတယ်
    C:\Documents and Settings\xxxxxxx\Cookies ထဲက တွေ့သမျှ အားလုံးဖျက်ပြစ်ထားပါတယ် (index.dat မပါ။ ဖျက်လို့မရပါ)
    ဒါဆိုရင် OK ပါတယ်။
    စမ်းကြည့်ပါ။ မရရင်ပြောပါ။ :101:
    ရကို ရပါတယ်။

    IP address ကို Hide လုပ်တဲ့ Program လေးပေးပါဦး ကိုပရင့် ပြီးတော့ Firewall ကို ဘယ်လိုပိတ်ရမလဲပြောပြပါဦး
  • edited August 2009 Moderators
    IP address ကို Hide လုပ်တဲ့ Program လေးပေးပါဦး ကိုပရင့် ပြီးတော့ Firewall ကို ဘယ်လိုပိတ်ရမလဲပြောပြပါဦး
    ရော့ဗျား Hide.IP.Platinum_IP_faker_IP.Hider တဲ့ ။ Firewall ပိတ်တာကတော့ ၀င်းဒိုးရဲ့ ကွန်ထရိုးပန်နယ်ထဲကနေ ပိတ်တာပါ။ ၀င်းဒိုးသမားတိုင်းလုပ်နေကျ ဖြစ်ပါတယ်။
  • edited August 2009 Registered Users
    GSM SIM Card Clone တဲ့:6:
    သူလဲ လွယ်တယ် ဟဲဟဲဟဲ:)):)):))[/QUOTE]

    အစ်ကို ရေ... လုပ်ပါအုံး။ဒါမျိုးဆိုရင်တော့ စိတ်၀င်စားတယ်။

    လုပ်ပါအုံး... အဲဒီနည်းရရင် ကျွန်တော် အတိုင်းထက်အလွန်:)):)):))
  • edited August 2009 Registered Users
    သယ်ယင်းတို့ရေ

    rapidshare ကနေ download ဆွဲလို့ရတဲ့နည်းလေးဗျ။
    ကျနော်တော့ တကယ်ရနေတယ် :)
    Mozilla FireFox နဲ့ဖွင့်ပါတယ်။
    Internet Download Manager (Portable) လေးနဲ့ link လုပ်ထားပါတယ်။
    IP address ကို Hide လုပ်တဲ့ Program လေးသုံးထားပါတယ်။
    Firewall off ထာပါတယ်
    C:\Documents and Settings\xxxxxxx\Cookies ထဲက တွေ့သမျှ အားလုံးဖျက်ပြစ်ထားပါတယ် (index.dat မပါ။ ဖျက်လို့မရပါ)
    ဒါဆိုရင် OK ပါတယ်။
    စမ်းကြည့်ပါ။ မရရင်ပြောပါ။ :101:
    ရကို ရပါတယ်။

    ရတော့၇တယ်ကိုပရင့် ဒါပေမယ့်တစ်ခါတစ်လေကျရင် your IP 203. ....... is already downloading ဆိုပြီးပေါ်လာတယ် အဲ့ဒါ ဘာဖြစ်တာလဲ သူများဒေါင်းနေလို့လား ပြောပြဦးနော် :D
  • edited August 2009 Registered Users
    ဘာတွေတောင်းကြတာလဲဟင်! တိတိကျကျလေးပြောပါလားခင်ဗျာ။ ဘာပေးရမှာဘာလိမ့်နော်။ :105:

    GSM clone..
    I want it too..
    plsease email to [email protected] :):):)
  • edited August 2009 Registered Users
    bal lo lote pi sint ya mar le` .., bar ne` sint ya mar le` pyaw pya oo lay.., lote par byar..,seint win sar dal internet lo chin nay lo par.., :D

    freeaccess
  • edited August 2009 Moderators
    freeaccess wrote: »
    bal lo lote pi sint ya mar le` .., bar ne` sint ya mar le` pyaw pya oo lay.., lote par byar..,seint win sar dal internet lo chin nay lo par.., :D

    freeaccess

    အယ် freeaccess ကအခုမှ member ၀င်စဆိုတော့ MZ ရဲ့ Rule ကို မသိသေးလို့ထင်ပါတယ်။ ကျနော်လည်း MZ က Admin တွေခံယူသထားသလိုပါဘဲ။ ညံတယ်လို့ဘဲပြောပြော တုံးလိုက်တာလို့ဘဲပြောပြော တောင်မရောက် မြောက်မရောက် language ကိုတော့ ကျနော် နားမလည်ဘူးဗျ။ ကျနော်ကတော့ ကျနော့ gtalk မှာ ပြောတဲ့ စကားအတိုင်းပြောရရင် မျိုးမစစ် language လို့ထင်တယ်လေ။ အဲလိုပြောလိုက်လို့ မင်းတစ်ခါမှ ဒီလိုမသုံးဖြစ်ခဲ့ဘူးလားလို့မေး IT လောကရောက်ပြီး Internet သုံး၊ Gtalk သုံးတတ်ကတည်းက အခုထိ ဒီလို မရေးခဲ့ အသုံးမပြုခဲ့ပါဘူး။ ကျနော်က စာတွေကို စာလုံးပေါင်း ဖတ်၊ အသံကိုစိတ်ထဲရွတ်ရမှာ ပျင်းသလို၊ အသံထွက်လည်းညံတယ်လေ။ ဒီတော့ ကျနော် အသံထွက်လိုက်ရင် တလွဲခြည်းဘဲ :D ။ နောက်တစ်ခုက English အစစ်မဟုတ်တော့ speeking Program တွေနဲ့ ထွက်ကြည့်လည်း ဆင်တူတာ နည်းနည်းဘဲရှိတယ်။ ဘယ် အဘိဓါန်မှာမှလည်း ရှာလို့မရဆိုတော့ တော်တော်လေးအခက်ကြုံရပါတယ်။ ဒါေုကာင့် Freeaccess လည်း ဖြစ်နိူင်မယ်ဆိုရင် ပြောချင်တာကို English လိုပဲဖြစ်ဖြစ်၊ Myanmar လိုဘဲဖြစ်ဖြစ် ပီပီသသလေးပြန် ရေးပေးပါလားဗျာ။ အဲလိုပီပီသသလေးဆိုရင် ဘာသာမပြန်တတ်တောင် dictonary လေးပြန်လှန်လို့ရတာပေါ့။
    နောင်တစ်ခု ကြိုပြောချင်တာက အခုလိုပြောတာ ေ၀ဖန်တာ၊ တိုက်ခိုက်တာ ရှုံချတာ၊ အပြစ်တင်နေတာ မဟုတ်ပါဘူး။ ပီပီသသ မြန်မာလိုလေးတွေ ရေးကြရင် ပီပီသသ english လိုလေးတွေ ရေးကြရင် ဘယ်လောက်ကောင်းမလဲဗျာ ဆိုပီးခံစားမှုလေးကြောင့်ပါ။
  • edited August 2009 Moderators
    freeaccess wrote: »
    bal lo lote pi sint ya mar le` .., bar ne` sint ya mar le` pyaw pya oo lay.., lote par byar..,seint win sar dal internet lo chin nay lo par.., :D

    freeaccess

    အကိုဗမာလိုမရိုက်တက်ရင်လည်း burglish ရှိတာပဲဗျာ ဒီလိုကြီးတော့ :68::68::68:
  • edited August 2009 Registered Users
    asoka wrote: »
    gsm sim card clone တဲ့:6:
    သူလဲ လွယ်တယ် ဟဲဟဲဟဲ:)):)):))

    အစ်ကို ရေ... လုပ်ပါအုံး။ဒါမျိုးဆိုရင်တော့ စိတ်၀င်စားတယ်။

    လုပ်ပါအုံး... အဲဒီနည်းရရင် ကျွန်တော် အတိုင်းထက်အလွန်:)):)):))[/quote]

    branaung wrote: »
    gsm clone..
    I want it too..
    Plsease email to [email protected] :):):)

    ကိုပရင့် မျက်မှန်လုပ်ပီးပီလား :5: တောင်းဆိုနေကြပီနော် ... လုပ်အုန်း .. အနော်တို့လဲ ..လည်ပင်းရှည်လှပီ .. :d:d:d
  • edited August 2009 Registered Users
    ကျနော် ၀ုိင်ဖိုင်တွေနဲ ့အင်တာနက် ချိတ်ဆက် သုံးနိုင်ပုံတွေ ကိုတော်တော် လေး သဘော ကျ တယ် ဗျာ..ပြီးတော ့ အလကားသုံးရ မယ်ဆိုရင် ပို ပြီး စိတ် ၀င်စားတယ်...အဲတော ့ ကျနော် ၀ိုင်ဖိုင် နဲ့ ပါတ် သက် တာတွေ ကို ရှာဖွေကြည့် တဲ့ အခါ ပုံစံအမျိုးမျိုးနဲ ့လိုင်းဆွဲအားကောင်းအောင် လုပ်ကြတာတွေ ကို တွေ ့ရတဲ့ အတွက် ကျနော် တို ့တွေ မျှေ၀ သုံးဆွဲ နိုင် အောင် တင် ပြ လိုက် တာ ပါ ...နောက် ထပ် နည်းလေးတွေ ရှိရင် လဲ တင် ပြ ပေးကြပါလို ့ တင် ပြရင်း အောက်ကလင် ့မှ ပါတဲ့ Video ဖိုင်လေးမှာဒေါင်းလော့ဆွဲ ကြည့်ကြပါ.....( ဒီမှာဒေါင်းပါ ):40:
  • edited August 2009 Registered Users
    NyaLu wrote: »
    လိပ်စာအမှန်ပါ
    http://www.instructables.com/
    
    အရမ်းအသုံး၀င်တဲ့ဆိုက်ပါ၊
    တီထွင်စမ်းသပ်လေ့လာချင်စိတ်ရှိတဲ့ သူတွေအတွက် သင့်တော်ပါတယ်။
    လေအားလျှပ်စစ်၊ ဒုံးကျည်၊ ဆိုလာပြား၊ လက်ပစ်ဗုံး၊ စသဖြင့် တော်တော်စုံပါတယ်၊ ဟက်ဒစ်အပျက်ကို ယူအက်စ်ဘီ Drive အဖြစ်ပြောင်းသုံးတာမျိုး၊ မီးခိုးဗုံး ပြုလုပ်ပုံမျိုး (ဘောလုံးပွဲတွေမှာလုပ်လို့ကောင်းတယ်) ပျော်စရာ ရီစရာတွေလည်း ပါတယ်၊
    ဆိုက်မှာ အကောင့်လုပ်ထားရင် PDF Ebook အနေနဲ့ ဒေါင်းထားလို့ရပါတယ်

    princeakarit ပေးထားတဲ့ လင့်က မှားနေတယ်ထင်လို့ ပြင်ပေးလိုက်ပါတယ်။
    Very very thank u bro!:41:
  • edited August 2009 Registered Users
    နောက်တစ်ခု hardware hack ဖို့ရှိသေးတယ်ဗျ။
    အဲဒါကတော့ ဘယ်မှာမှ ရှာလို့မတွေ့သေးလို့။ ကိုယ်ဖာသာကိုယ်ဘဲ စမ်းသပ်နေရတယ်။

    ကျနော်ကြိုးစားကြည့်နေတာက mp4 တွေနဲ့ network သုံးမယ်။ mp4 တွေကို os ထည့်မယ်။ mp4 တွေနဲ့ internet သုံးမယ် ပေါ့။ နည်းနည်းတော့ ဖြစ်လာပါတယ်။ ခက်နေတာက os ထည့်လို့မရတော့ သူ့ရဲ့ firmware ကိုပြန်ပြင်နေရတာဘဲ။ အချိန်ရရင် အစ အဆုံးဒီမှာဘဲ တင်ပေးလိုက်ပါမယ်။ အဲဒီ့တော့မှ အကူအညီတွေတောင်း တိုင်ပင် ဆွေနွေကြတာပေါ့။:43::35::35:


    ဘယ်လိုစဉ်းစားမိလဲ ဦးဦးပရင့်ရယ် ၊ မြန်မြန်လေးတင်နော် ..... ချိတ်၀င်စားတယ် :d
  • edited August 2009 Registered Users
    အစ်ကိုတို.ရေ...
    အဲ.ဒီဟာလုပ်တာဘယ်လောက်လောက်ကုန်မလဲမသိဘူး.....သိရင်ပြောပြပေးပါနော်...ပြီးတော.လုပ်ရတာကောလွယ်လားပြောပေးပါနော်။
  • edited August 2009 Moderators
    yylay wrote: »
    အစ်ကိုတို.ရေ...
    အဲ.ဒီဟာလုပ်တာဘယ်လောက်လောက်ကုန်မလဲမသိဘူး.....သိရင်ပြောပြပေးပါနော်...ပြီးတော.လုပ်ရတာကောလွယ်လားပြောပေးပါနော်။
    ဘယ်ဟာကိုပြောတာလည်းဗျ။ အင်တာနက်ကိုပြောတာလား။ ကျနော် အားတဲ့တစ်နေ့ ဆာဗေးလာလုပ်ပေးမယ်လေ။ ကော်ဖီတော့တိုက်ပေါ့နော။ နောက်တာနော်။ ကော်ဖီမသောက်ဘူုး ညနေဆို......:d
  • edited August 2009 Registered Users
    အစ်ကိုရေ...
    ကျွန်တော်.ကို internet freeသုံးလို.ရအောင်လုပ်တဲ.နည်းလေးအစအဆုံးဘယ်လိုလုပ်လဲဆို
    တာကိုကျွန်တော်. [email protected]ကိုပို.ပေးလို.ရမလား....အစ်ကိုအစဉ်ပြေမှပို.ပေးပါ ။ wifi connection ကိုပဲ free သုံးလို.ရမှာလား။ adsl ဆိုရင်ကောမရဘူးလား။ကျွန်တော်တို.အိမ်နားက cyber က သူတို.အိမ်ရှေ.ကို wireless နဲ.ပေးထားတယ်..အဲ.ဒါကို အစ်ကိုပြောတဲ.နည်းနဲ.သုံးလို.ရနိူင်မလားဆိုတာပြောပြပေးပါနော်၊
    ကျေးဇူးတင်ပါသည်။:)
  • edited September 2009 Registered Users
    တိုတိုပရင့်..တားတား လည်: wifi ကို free kick ကစ်ချင်တယ်....
    အရင်က web key viewer နဲ့ ကြည့်တာ Password မြင်ရတယ်....
    ဒါပေမဲ့ အခု unsecured network ဖြစ်သွားပီ...ဘာ ပတ်စဝက် မှ မမြင်ရတော့ဘူး...
    နည်းလမ်း လေးဘာလေးပေးပါခင်ဗျ
  • edited September 2009 Registered Users
    5 movie Hack ဘယ်လို ရနိုင်မလဲဆိုတာ မပြောသေးဘူးနော်.........တိချင်လို့
  • edited September 2009 Registered Users
    ကျနော် အိမ်မှာဗျာ..၀ိုင်ဖိုင်သုံးလိုင်းမိတယ် တလိုင်းကဖရီးဗျာ..သူငယ်ချင်းလက်တော ့ နဲံ စမ်းတော ့မိနေတာ နဲ ့အားရ၀မ်းသာ ဆိပ်ကမ်းသာလမ်းမှာ အဒတ်တာလေး တခု ပြော၀ယ် လိုက် ..အိမ်ရောက်တာနဲ ့တခါထဲ ဒရိုက်ဘာ တင် ပြီး သုံးတာ ကောင်းသလားမမေးနဲ့ဗျို ့..အဲဒီရက်ကတော့သာယာနေတာ ပေါ့ဗျာ..နောက် လေးရက်တော့နေတော ့ ...လိုင်းမိနေပေမယ် ့..ချိတ်လို ့ မရတော ့ ဘူး..တပါတ် လောက် နည်းအမျိုးမျိုးနဲံကြိုါ်စားတာလဲ မရ ဘူး ..ဒါနဲ ့ ၀ယ်ခဲံတဲ့ဆိုင် မှာသွားပြန် စမ်းတော ့ကောင်းနေတယ်ဗျ..အိမ်ပြန် စမ်းကြည့်ပြန် တော ့ မရတော့ ဘူးဖြစ်နေတယ်..ကျနော်လဲစိတ်မရှည် တာ နဲ ့ အဒက်တာ နောက် တခု ထပ် ၀ယ်လိုက် တယ် ဗျာ..အိမ်ရောက်တော့ စမ်းကြည့်တာ အိုကေနေတာ ပဲ..နောက်သုံးရက်လောနေတော ့ မရတော့ ပြန် ဘူးဗျာ...နည်းပေါင်းစုံနဲ့ချိတ်နေတာ လဲ မရ ဘူး......အခုတော ့ အဒတ်တာ ၂ ခုနဲ ့ကျနော် စိုးကြီး တိုင် ပါတ် နေပြီ..ကူညီကြပါဦး ..ကိုပရစ်တို ့ ရဲ ့..အဟင် ့...သူတို ့လေ...စ..တုန်း က စကြပြီးတော ့ ခုတော့ စိုးကြီးမှာ.....အ၀ှာကြီး၂ ခုနဲ ့ ညညဆို အိပ်မပျော်ဘူး..တိရား...:((
  • edited September 2009 Registered Users
    soe gyi wrote: »
    ကျနော် အိမ်မှာဗျာ..၀ိုင်ဖိုင်သုံးလိုင်းမိတယ် တလိုင်းကဖရီးဗျာ..သူငယ်ချင်းလက်တော ့ နဲံ စမ်းတော ့မိနေတာ နဲ ့အားရ၀မ်းသာ ဆိပ်ကမ်းသာလမ်းမှာ အဒတ်တာလေး တခု ပြော၀ယ် လိုက် ..အိမ်ရောက်တာနဲ ့တခါထဲ ဒရိုက်ဘာ တင် ပြီး သုံးတာ ကောင်းသလားမမေးနဲ့ဗျို ့..အဲဒီရက်ကတော့သာယာနေတာ ပေါ့ဗျာ..နောက် လေးရက်တော့နေတော ့ ...လိုင်းမိနေပေမယ် ့..ချိတ်လို ့ မရတော ့ ဘူး..တပါတ် လောက် နည်းအမျိုးမျိုးနဲံကြိုါ်စားတာလဲ မရ ဘူး ..ဒါနဲ ့ ၀ယ်ခဲံတဲ့ဆိုင် မှာသွားပြန် စမ်းတော ့ကောင်းနေတယ်ဗျ..အိမ်ပြန် စမ်းကြည့်ပြန် တော ့ မရတော့ ဘူးဖြစ်နေတယ်..ကျနော်လဲစိတ်မရှည် တာ နဲ ့ အဒက်တာ နောက် တခု ထပ် ၀ယ်လိုက် တယ် ဗျာ..အိမ်ရောက်တော့ စမ်းကြည့်တာ အိုကေနေတာ ပဲ..နောက်သုံးရက်လောနေတော ့ မရတော့ ပြန် ဘူးဗျာ...နည်းပေါင်းစုံနဲ့ချိတ်နေတာ လဲ မရ ဘူး......အခုတော ့ အဒတ်တာ ၂ ခုနဲ ့ကျနော် စိုးကြီး တိုင် ပါတ် နေပြီ..ကူညီကြပါဦး ..ကိုပရစ်တို ့ ရဲ ့..အဟင် ့...သူတို ့လေ...စ..တုန်း က စကြပြီးတော ့ ခုတော့ စိုးကြီးမှာ.....အ၀ှာကြီး၂ ခုနဲ ့ ညညဆို အိပ်မပျော်ဘူး..တိရား...:((

    ကျွန်တော်ထင်တာလေးပြောကြည့်မယ် . . .
    အရင်ကျွန်တော့ဆိုင်မှာလည်း ဆိုင်စဖွင့်စတုန်းကပေါ့ . .wifi ကို free ပေးထားတာ . . ဆိုင်ကိုလာတဲ့သူတိုင်းကို laptop ယူလာရင် free ပေးသုံးတယ်ပေါ့ဗျာ . . . ကျွန်တော့ကိုတော့အသိပေးပေါ့ . . တစ်နေ့ ညဘက် စစ်ကြည့်လိုက်တော့ စက်တစ်လုံး ချိတ်နေတာကိုတွေ့တယ်. . .အသိလည်းမပေးထားတဲ့ Unknow စက်ပေါ့ . . .အဲ့ဒါနဲ့ အဲဒီစက်ရဲ့ MAC ကို ပိတ်ထားလိုက်တယ်. . . .MAC Address ဆိုတာက နက်၀က်ကဒ်ရဲ့ မှတ်ပုံတင်နံပါတ်ပေါ့ . . .ပုံမှန်ဆို ကဒ်တစ်ခုနဲ့ တစ်ခု Address မတူဘူးလေ. . .

    အဲ့ဒီလိုလေး ပိတ်ထားလိုက်တော့ . .တခြားကဒ်နဲ့ဆိုရင်တော့ သုံးလို့ရတယ် . ..

    ကိုစိုးကြီး ဖြစ်နေတာ အဲ့ဂလိုများလား မသိဘူး . . .

    အဲ့ဂလိုဆိုရင်လည်း မပူပါနဲ့ . . .MAC Address ချိန်းလို့ရတဲ့ ဆော့၀ဲလ်ရှိတယ် . .:67: ကျွန်တော့ဆီမှာတော့မဟုတ်ဘူး :D ဟိုးအရင်ကတော့ . .တစ်ခါ ဒေါင်းထားဖူးတယ် . .ရှာလို့တွေ့ရင် ပေးမယ်နော် . .. :103:
  • edited September 2009 Registered Users
    ကျနော်လဲရှာမယ်ဗျာ.. ကျနော် ကိုလဲ အမြန်ဆုံး ရှာလို ့ရ ရင် ဒီဖိုရမ်မှာပဲ တင် ပေးပါလို ့...ကျေးဇူးဗျာ
  • edited September 2009 Registered Users
    ကျနော် ဖိုရမ်မှာ တက်တက်ပြီးရူးကြောင်မူးကြောင်နဲ့ ဂျီကျကျနေတာ ..တော်တော်များများထွက်ပြေးကုန်ကြတယ်..( ကိုပရစ်ပါတယ်လို့မပြောဘူးနော် ) ဒီညမှာတော ့ ကျနော် ညတိုင်းခေါင်းစားခဲ့ တဲ့အဖြေ ကိုရခဲ့ပြီး ..အောင်မြင်စွာနဲ့ပြန်လည်ချိတ်ဆက်နိုင်ခဲံပြန်ပါပြီ..နောက်တခါထပ်ပြီး ကျနော်ကို ဘလောက် လုပ်မယ်ဆိုလဲ ကျနော်မကြောက်တော့ဘူး...အဖြစ်ကဒီလိုဗျ..ကျနော် အဒါတ်တာ တခု၀ယ်လိုက် သုံးရက်လောက်ပဲသုံးရလိုက်ဆိုတော့ မဟုတ်သေးဘူး..ကျနော်ဒီ ပို့စ်ရဲအပေါ်မှာ ကျနော်အဖြစ်လေးကိုရေးလိုက်တော ့ မောင် က ကျနော်မသိသေးတာလေးတခုကိုပြောပြတယ်ဖတ်ကြည့်ပါ..သူပြောမှ ကျနော်စဉ်းစားမိပြီး GOOGLE မှာ MAC change တဲ့ဆော့၀ဲလေးကိုရှာပြီးအိမ်မှာပြန်စမ်းကြည်လိုက်တော့ဆော့၀ဲတော်တော်များများနဲ့ အဆင် မပြေဘူး ခုကျနော်ပေးလိုက်တဲ့ဆော ့၀ဲလေးနဲ့မှာနောက်ဆုံးအဆင်ပြေသွားတယ်..ဗျာ လိုချင်ရင်တော့ဒီမှာဒေါင်းပါ..Full ပါ...ပြသနာအရင်ခံကတော ့ ကျနော်ရဲ ့အဒါတ်တာတွေရဲ့ MAC ADD ကိုသူက ဘလော ့လုပ်ပြစ်လိုက်တာပါပဲ..ဒီေတော့၀ဲလေးရှိပြီဆိုတော ့ သူဘယ်လောက် ဘလော ့ လုပ်ုလပ်ကျနော် MAC ချိန်းပြီးပြန် ၀င်နိုင်ပြီပေါ့ဗျာ.....
    ကျနော်ရစ်ခဲ့မျှ နားလည်ပေးခဲ့သူအားလုံးအား ကျေးဇူးတင်စွာဖြင့်..........စိုးကြီး:*
  • edited September 2009 Registered Users
    ကိုစိုးကြီး အဆင်ပြေသွားတယ်ဆိုလို့ ၀မ်းသာပါတယ် . . .ကိုစိုးကြီး ပေးထားတဲ့ ဆော့၀ဲလ်ကိုလည်း ဒေါင်းထားလိုက်အုန်းမယ် . . .လိုအပ်ရင် အဆင်သင့်ရှိအောင်လို့ . . .
  • edited September 2009 Registered Users
    zawzawlion wrote: »
    5 movie hack ဘယ်လို ရနိုင်မလဲဆိုတာ မပြောသေးဘူးနော်.........တိချင်လို့

    ကျွန်တောလည်း စိတ်၀င်စားတယ် . .
  • edited September 2009 Registered Users
    zawzawlion wrote: »
    5 movie Hack ဘယ်လို ရနိုင်မလဲဆိုတာ မပြောသေးဘူးနော်.........တိချင်လို့
    it has been already discussed ..pls find older posts. :D
  • edited September 2009 Registered Users
    ဆက်ပြီအသေးစိတ် ပြောပြပေးပါလား.....စိတ်၀င်စားလို့ပါ။
    ပေးထားတဲ့ဆိုဒ် ကို၀င်လိို့ရဘူးဗျ။။။
  • edited September 2009 Registered Users
    ခိုးတယ်ဆိုတာလူတွေ ခံလို ့မရ ဘူးလေ...တွေ ့သွားရင် တော ့ ဘယ် သူ က လက် ခံမှာလဲ အဲဒီတော ့ ကျနော့် လို မဖြစ်အောင် ကို ရဲ ့ MAC ADD ကိုသူများမမြင်အောင်ပုန်း တဲ့ ဆော ့ ၀ဲလေးလဲ ဒီမှာ ဒေါင်းသွားကြဦးနော်....

    အမျိုးကောင်းသား ကျနော်မောင်စိုးကြီး..ဟီးဟီးB-)
  • edited September 2009 Registered Users
    အစ်ကို ပရစ်ကြီး ရေ ကျွန်တော်က wireless keyview ကို ဘယ်လို သုံးရမှာ လဲ ဟင်...

    ကျွန်တော် internet ဆိုင်မှ သုံးကြည့်တာ ဘာမှ မပေါ်ဘူး ကိုပရစ်ပြောတဲ့အတိုင်း လုပ်ကြည့်တာအဆင်မပြေလို့ပါ နည်းနည်းကူညီကြပါအုံး:103::103::103:
    <marquee>ကူညီ ကြပါအုံးနော် သားသား ကို ပြောပြပေးပါ ခင်ဗျာ </marquee>
  • edited September 2009 Registered Users
    ကျနော် ၂ ပေ စလောင်းကို ထိပ်ဖူး ဖြုတ်ပြီး usb wireless network တပ်ပြီး စမ်းတာ အေ၀းကြီး မရလို့ ဘာများ မှားနေလဲလို့ သိချင်တယ် စလောင်းပန်း နဲ့ မရတာလား ခေါက်ဆွဲ လုပ်တဲ့ စကာ နဲ့ မှ ရမှာလား ??????
  • edited September 2009 Registered Users
    soe gyi wrote: »
    ကျနော် ဖိုရမ်မှာ တက်တက်ပြီးရူးကြောင်မူးကြောင်နဲ့ ဂျီကျကျနေတာ ..တော်တော်များများထွက်ပြေးကုန်ကြတယ်..( ကိုပရစ်ပါတယ်လို့မပြောဘူးနော် ) ဒီညမှာတော ့ ကျနော် ညတိုင်းခေါင်းစားခဲ့ တဲ့အဖြေ ကိုရခဲ့ပြီး ..အောင်မြင်စွာနဲ့ပြန်လည်ချိတ်ဆက်နိုင်ခဲံပြန်ပါပြီ..နောက်တခါထပ်ပြီး ကျနော်ကို ဘလောက် လုပ်မယ်ဆိုလဲ ကျနော်မကြောက်တော့ဘူး...အဖြစ်ကဒီလိုဗျ..ကျနော် အဒါတ်တာ တခု၀ယ်လိုက် သုံးရက်လောက်ပဲသုံးရလိုက်ဆိုတော့ မဟုတ်သေးဘူး..ကျနော်ဒီ ပို့စ်ရဲအပေါ်မှာ ကျနော်အဖြစ်လေးကိုရေးလိုက်တော ့ မောင် က ကျနော်မသိသေးတာလေးတခုကိုပြောပြတယ်ဖတ်ကြည့်ပါ..သူပြောမှ ကျနော်စဉ်းစားမိပြီး GOOGLE မှာ MAC change တဲ့ဆော့၀ဲလေးကိုရှာပြီးအိမ်မှာပြန်စမ်းကြည်လိုက်တော့ဆော့၀ဲတော်တော်များများနဲ့ အဆင် မပြေဘူး ခုကျနော်ပေးလိုက်တဲ့ဆော ့၀ဲလေးနဲ့မှာနောက်ဆုံးအဆင်ပြေသွားတယ်..ဗျာ လိုချင်ရင်တော့ဒီမှာဒေါင်းပါ..Full ပါ...ပြသနာအရင်ခံကတော ့ ကျနော်ရဲ ့အဒါတ်တာတွေရဲ့ MAC ADD ကိုသူက ဘလော ့လုပ်ပြစ်လိုက်တာပါပဲ..ဒီေတော့၀ဲလေးရှိပြီဆိုတော ့ သူဘယ်လောက် ဘလော ့ လုပ်ုလပ်ကျနော် MAC ချိန်းပြီးပြန် ၀င်နိုင်ပြီပေါ့ဗျာ.....
    ကျနော်ရစ်ခဲ့မျှ နားလည်ပေးခဲ့သူအားလုံးအား ကျေးဇူးတင်စွာဖြင့်..........စိုးကြီး:*

    ဟိုက mac ကို block နည်းမသုံးပဲ accept နည်းသုံးရင်သေပြီနော်။:D
  • edited September 2009 Registered Users
    Danger Sai wrote: »
    ကျနော် ၂ ပေ စလောင်းကို ထိပ်ဖူး ဖြုတ်ပြီး usb wireless network တပ်ပြီး စမ်းတာ အေ၀းကြီး မရလို့ ဘာများ မှားနေလဲလို့ သိချင်တယ် စလောင်းပန်း နဲ့ မရတာလား ခေါက်ဆွဲ လုပ်တဲ့ စကာ နဲ့ မှ ရမှာလား ??????
    2 ပေစလောင်းရဲ့ LNB ထိပ်ဖူးတပ်တဲ့နေရာ 8 ပေစလောင်း LNB ထိပ်ဖူးတပ် တဲ ့နေရ မတူဘူးဗျ ။ 8 ပေမှာအလယ်တဲ့တဲ့ ကျတယ် ။ 2 ပေမှာက ဘေးနားနဲနဲရောက်နေတယ်.။ သေချာပြန် ကြည့်ကွာတယ်ဗျ ။ အဲဒီ ၂မျိူးမှာ focus ချိန်ယူရတဲ့နေရာကွာနေတယ် ။ 8 ပေ စလောင်းပုံစံမျိုး စလောင်းဗန်း အ၀ိုင်း နဲ့ဆိုရင် သူ့ရဲ့ data reflection က အလယ်တည့်တည့် ကနေပဲ direction ကိုချိန်ဆ နိုင်မှာ ဖြစ်သလို ။ 2 ပေမှာဆိုရင်တော့အနည်းငယ် တိမ်းစောင်းနေမှာဖြစ်ပါတယ် ။ ဒီအချက်လေးနဲ့ ပြန်သုံးသပ်ပြီး နောက်တကြိမ်လောက် ပြန်လည်စမ်းသပ်ကြည့် နိုင်ပါတယ် ။ .......................:39:
  • edited September 2009 Registered Users
    ဘာမဆိုု ကုန်ကြဖို့က အရင်လာရတာဘဲနော် အေးလေ နက် အဆင်မပြေသူတွေကတော့ စိတ်၀င်စားနေတာဘံဗျာ နောက်ထပ် ဒီ ဖရီး အကြောင်းလေးတွေ များများ ဆက်ပြောပါလို့ မူးမူး ရေးလိုက်ပါတယ်ဗျာ
  • edited September 2009 Registered Users
    WiFi Hack နည်းလေးတော့သိရပါပြီခင်ဗျာ။WiMax Hack နည်းလေးကောသိရဘူးလားအကို၊ စိတ်ဆိုးရဘူးနော် :D
  • edited September 2009 Registered Users
    ကျွန်တော်လညး်သိချင်တယ်
    ပြောပေးပါနော်
  • edited September 2009 Registered Users
    ဟုတ်ကဲခင်ဗျာ။ Sim Clone ကိုလုပ်ဖို့က Electrical Circuit ဆိုင်ရာ Knowledge တော့ရှိမှရပါမယ်။ ဘာလို့လဲဆိုတော့ Card reader/writer က ပြင်တွင်းကို တရား၀င်သွင်ယူခွင့်မရှိပါဘူး။ ဒီတော့ ကိုယ့်ဖါသာကိုယ်ဘဲ Hack လုပ်ရမှာပါ။ အဲဒါအဆင်ပြေတယ်ဆိုရင် email နဲ့ ပို့ပေးပါ့မယ်။ project ကိုလဲ ဒီForum မှာတင်ပေးပါ့မယ်။
    [email protected]

    give me !pls
Sign In or Register to comment.